Viete, aký je rozdiel medzi Peptidmi a produktom zdravotnej starostlivosti?

správy

Peptidje druh zloženia aminokyselín menší ako proteín, s nutričnými a regulačnými fyziologickými funkciami zlúčenín s malými molekulami.Peptid má tiež zdravotnú funkciu, podľa rôznych situácií bude cielená opravná a liečebná funkcia,ktorémôže účinnejšie pomôcť telu vrátiť sa do normálu.

 牛肽3_副本

 

Výrobky zdravotnej starostlivostioznačujú potraviny, o ktorých sa tvrdí, že majú špecifické funkcie zdravotnej starostlivosti alebo na účely doplnenia vitamínov a minerálov, t. j. potraviny vhodné na konzumáciu pre konkrétnych ľudí, s funkciou regulácie tela, nie na účely liečby a bez akýchkoľvek akútnych subakútne alebo chronické poškodenie ľudského tela.Existujú tri hlavné rozdiely:

 

1. Zdravotné produkty obsahujú určité množstvo účinných zložiek, ktoré majú špecifické účinky na určitý aspekt.

Peptid je ľudská endogénna látka, môže inhibovať degeneráciu buniek, zvyšovať ľudskú imunitu;Opraviť degeneratívne bunky, zvýšiť ľudskú imunitu;Aktivujte bunkovú aktivitu, účinne odstráňte škodlivé voľné radikály v tele;Podporuje metabolizmus, ktorý udržuje normálnu rovnováhu buniek;Do každej časti ľudského tela upraviť účinok, tak aby bola dosiahnutá ľudská rovnováha.

 

2. Zdravotné produkty majú špecifické účinky, takže vo všeobecnosti existujú špecifické skupiny ľudí, ktorí ich užívajú.

Peptidy sú potraviny lekárskej kvality, ktoré dokážu v tele syntetizovať rôzne bielkoviny a sú to látky, ktoré každý potrebuje doplniť.

 

3. Užívanie príliš veľkého množstva produktov zdravotnej starostlivosti povedie k nejakému druhunadmerná výživav organizme, čo má za následok nerovnováhu celkového podielu ľudského tela, ktorá neprospieva zdraviu.

 

A peptid je v ľudskom tele samo o sebe v látke existuje, aj keď predávkovanie telo urýchli vylučovanie, len spôsobí plytvanie malou molekulou peptidunamiesto toho, aby spôsobila nejaké teloublížiť.

fotobanka (4)_副本

 

 

Oficiálna web stránka: www.huayancollagen.com

Kontaktuj nás:hainanhuayan@china-collagen.com   sales@china-collagen.com

 

 


Čas odoslania: 15. júla 2022

Pošlite nám svoju správu:

Tu napíšte svoju správu a pošlite nám ju