Elastínový prášok – náš horúci produkt

správy

Elastín je druhý najrozšírenejší štrukturálny proteín v ľudskom tele.Štrukturálny proteín v ľudskej derme sa skladá z 94 % kolagénu a 6 % elastínu.

 

 

2_副本

Elastín v kombinácii s kolagénom sa dá využiť efektívnejšie.Kolagénrobia pokožku pevnejšou a bieliacou a elastín robí pokožku pružnejšou.

 

 

 

S pribúdajúcim vekom sa povrch elastínového vlákna zdrsní a elastínová sieť sa zníži, čo spôsobuje, že elastín sa ľahšie degraduje metaloproteinázami v bunkách, čo urýchľuje stratu elastínu.Medzitým dlhodobé vystavenie UV žiareniu môže tiež deformovať elastické vlákna v koži.

Niektoré výskumy dokázali, že obsah elastínu v ľudskom tele môže dosiahnuť vrchol vo veku 20 rokov a prudko klesať vo veku 30 rokov. Preto je potrebné, aby ľudské telo elastín dopĺňalo.

fotobanka

Predaj perorálneho elastínu na trhu nie je jednoduchý elastín, je to hydrolyzovaný elastínový peptid, pretože elastín s veľkou molekulou nie je ľahko absorbovaný ľudským telom, ale malá molekula má lepší absorpčný účinok.

Štúdie ukázali, že elastínové peptidy dokážu aktivovať fibroblasty v ľudskej koži, výrazne podporujú tvorbu kolagénu a elastínu vo fibroblastoch a majú dobré účinky na zlepšenie elasticity pokožky, ohybnosti a tvorby vrások.

 

Vitajte a kontaktujte nás, ak potrebujete akékoľvek požiadavky.

 

Webstránka:www.huayancollagen.com

Kontaktuj nás:hainanhuayan@china-collagen.com  sales@china-collagen.com

 

 

 


Čas odoslania: máj-07-2022

Pošlite nám svoju správu:

Tu napíšte svoju správu a pošlite nám ju